pod_logo_png

Om oss

Hej ! Mitt namn är Ricardo Rivera och jag jobbar som podiater (fotspecialist). Jag är utbildat på Karoliska Institutet sedan 2010.
 

En podiaters arbetsuppgifter är bland annat att diagnostisera, behandla och ge råd vid skador i fot, vrist , knä, ben , höft och rygg. Vi behandlar även deformiteter och felställningar med avlastningar och korrigerande hjälpmedel. Vi behandlar nageltrång, förhårdnader, liktorn, sprickor, bränning av vårtor och sårrevisioner. Vi rekommenderar ortopediska hjälpmedel för att förebygga och korrigera rörelseinskränkande åkommor, ger information och undervisning till patienter och anhöriga.

På podiatri lab jobbar vi  med att förebygga och ta hand om skador, detta utifrån en helhetssyn och ett helhetstänk. Vi jobbar inte bara med lokala problem utan vi går på djupet och tittar på hela kroppen med fötterna som utgångspunkt. Podiatri lab är en ortopedteknisk verksamhet som jobbar enbart med naturmaterial (kork och silikon). Detta för att skapa dem bästa förutsättningar för dina fötter och för resten av din kropp.